Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Křimice – Žichovice 0 : 0 PK 3 : 4

16. Duben 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Křimicích jsme se postavili týmu, který je v domácím prostředí a kompletní sestavě velmi nebezpečný. To se během zápasu potvrdilo, a přestože se ani jednomu týmu nedařilo držet míč na zemi, domácí i my jsme si vytvořili šance na rozhodnutí. Střelci však selhali a oba brankáři byli výborní, proto se rozhodovalo až v dovednostní soutěži na závěr. V té o bodu navíc pro nás rozhodl nejlepší a nejhezčí hráč zápasu, brankář Pavel Janda (první zleva).

paka

První poločas přinesl vyrovnanou kopanou, domácí hrozili přímými kopy Bezdičky, na druhé straně hřiště volaly po gólu střela Linharta, hlavička Musila či dorážka Roberta Beneše. Bojovný poločas tak gól nepřinesl.

Po přestávce se do ložených šancí dostali domácí kanonýři Kovačič a Bezdička, ale ani jeden branku netrefil. Ani my jsme však v ofenzivě nezaháleli. Linhart připravil tutovku pro Roberta Beneše, ten však mířil pánubohu do oken. Přesnější byl Musil, ale jeho střelu zastavila spojnice břevna a tyče. Největší šanci rozhodnout měl v závěru Prchlík. Robert Beneš vybojoval penaltu, ale Milánek nechal vyniknout hostujícího brankáře. Pak ještě domácí dostali míč do naší sítě, ale předcházel mu faul na brankáře.

Penalty se pro nás po zaváhání Černého nevyvíjely dobře, ale famózní Janda dvakrát čaroval, v páté sérii si spravil chuť Prchlík, a protože kromě něj se trefili ještě Frýzek, Bálek a Šimáček, přivezli jsme z Křimic zasloužené dva body.

Zápas rozhodoval výborný rozhodčí Hucl, ŽK 2:2, diváků 80

Sestava: P.Janda – L.Mourek, P.Bálek, D.Staněk, L.Černý – O.Musil, R.Beneš, J.Beneš (90.J.Landa), R.Šiška (57.M.Prchlík), M.Linhart (75.J.Frýzek) – J.Šimáček

Zápis je s jedním komentářem