Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Město Touškov – Žichovice 3 : 5 (1 : 1)

18. Červen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

V zápase v Touškově jsme se rozloučili s úspěšnou sezónou i s fanoušky, kteří s námi na zápas přijeli, za což jim děkujeme. Nakonec to bylo loučení vítězné, i když k němu vedla poměrně kostrbatá cesta a ne úplně ideální výkon.

Domácí hráli živelný fotbal, dobře kombinovali a v prvním poločase si vytvořili určitě více šancí než my. Přesto jsme šli do vedení díky centru Ondry Musila, který překvapil všechny včetně střelce a domácího brankáře. Pak nám mnohokrát pomohl brankář Landa, který likvidoval jasné šance domácích, nestačil jen na dorážku Anděla. Z našeho pohledu špatný poločas tak skončil ještě relativně dobře.

Po přestávce jsme sice nejdříve zahrozili my, ale vzápětí šli do vedení domácí, když se podruhé trefil Anděl. A bylo ještě hůř, když se zbytečně nechal vyloučit Šimáček. To nám paradoxně pomohlo, protože jsme začali hrát zodpovědněji a trestat chyby domácích. Všechny góly vstřelili hráči, kterým trenér Čakrt o poločase prozíravě našel jiný post. Z pozice útočníka dvakrát skóroval Honza Jiřík a už jako střední záložník se také dvakrát prosadil Ondra Chalupa. Domácí za stavu 2:4 ještě zdramatizovali závěr zápasu brankou Karbusického, ale na našem vítězství to již nic nezměnilo.

Branky: Anděl 2, Karbusický – J.Jiřík 2, O.Chalupa 2, O.Musil, rozhodčí Koura, ŽK 2:6, ČK 0:1, diváků 100

Sestava: J.Landa – O.Musil, J.Jiřík (87.L.Mourek), R.Beneš, L.Černý – M.Špírek (90. L.Stulík), R.Šiška, M.Prchlík, M.Linhart (46. J.Beneš), O.Chalupa – J.Šimáček