Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Nepomuk – Žichovice 2 : 0 (2 : 0)

4. Červen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Nepomuku jsme hráli o naději na baráž a v zápase jsme byli lepší, ale selhali jsme v koncovce, a proto o postup bude nejspíš usilovat náš soupeř. Ten byl dnes lepší v nejdůležitější fotbalové disciplíně, a to v proměňování šancí.

Hned v úvodu zápasu se domácím povedli dvě akce po levé straně a ve třetí minutě se dostali do vedení díky Michalu Baranovi. Hned vzápětí jsme předvedli podobnou akci i my, ale nabídku Černého usměrnil Šimáček jen do nohou domácího brankáře Barocha. Na druhé straně se domácí prosadili důrazem přes střed hřiště a M.Baran přidal svůj druhý gól. Pak už se počítaly jen naše šance. Šimáček hlavičkoval do břevna, Prchlíka jednou vychytal Baroch a podruhé přestřelil, Špírek netrefil míč na přední tyči. Vrcholem našeho zmaru byla poslední minuta poločasu, kdy před Šimáčkem zívala úplně prázdná branka, ale jeho nedůraznou hlavičku stačil Baroch vyrazit.

Ï po poločase jsme se tlačili do útoku a vytvářeli si šance, ale přibylo i nebezpečných protiútoků domácích. Ti však nezvládali finální fázi a k zakončení se většinou vůbec nedostali. My ano, ale moc platné nám to nebylo. Špírkovu střelu Baroch lapil stejně jako střelu Černého po pěkném průniku. Prchlík minul branku z velkého vápna, Frýzek z malého. Robert Beneš sám před brankářem měl tolik myšlenek, že nakonec ani nevystřelil. V několika závarech nám chybělo jen dokopnout míč do sítě. To se však nepovedlo, a přestože se za výkon nemusíme stydět, na body to nestačilo.

Branky: Michal Baran 2, rozhodčí Janda, diváků 200

Sestava: P.Janda – L.Mourek (55.O.Musil), J.Frýzek, D.Staněk, L.Černý – M.Špírek, M.Prchlík, R.Beneš, M.Linhart (55.R.Šiška), O.Chalupa – J.Šimáček