Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Výroční schůze

1. Květen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Výbor TJ Žichovice by rád poděkoval všem členům, kteří se v pátek zúčastnili výroční schůze. Pan Frýzek seznámil účastníky s ekonomickou situací klubu, pan Říha s novinkami týkajícími se zvelebování areálu. Výbor tímto prosí o účast na brigádách v areálu a zaplacení členských příspěvků na rok 2017 (500 Kč/dospělí, 100 Kč/mládež).Projednávala se i sportovní činnost, o které pravidelně informujeme na těchto oficiálních stránkách klubu. Diskutovalo se i o možnostech další spolupráce s obcí a okolními kluby. Dalším bodem programu byla možnost využití různých dotačních programů. Výbor jen mrzí slabá účast, bohužel chyběli zástupci staré gardy či obce. Jelení guláš pro ně nejspíš byl malým lákadlem, takže slibujeme, že napřesrok se polepšíme a občerstvení budou tvořit kaviárové tousty s chřestovým pyré :) . Ještě jednou děkujeme a těšíme na shledanou v areálu TJ Žichovice při zápasech jednotlivých týmů, brigádách či příjemném posezení.

Jiří Říha, předseda TJ

Tělovýchovná jednota ( dále jen TJ) Žichovice z.s. se sídlem Žichovice č.p. 216, 342 01  Sušice, IČ: 48353841 v zastoupení předsedy TJ Žichovice Jiřího Říhy svolává tímto Výroční schůzi TJ Žichovice na základě stanov TJ Žichovice z.s. ze dne 14.5.2016.

Body programu:

1. Úvod

2. Hodnocení sportovní činnosti TJ za uplynulé období

3. Hodnocení ostatní činnosti TJ za uplynulé období

4. Diskuze

5. Občerstvení

Výroční schůze se bude konat v pátek dne 28.dubna 2017 v 19:30 hod. v areálu fotbalového hřiště TJ Žichovice. Srdečně zváni jsou členové TJ z řad žákovských týmů, staré gardy a týmu mužů, stejně jako všichni příznivci žichovické kopané.

Jiří Říha, předseda TJ Žichovice