Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Chlumčany 2 : 0 (1 : 0)

14. Květen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Pokud by se počítala jen jarní tabulka, tak by v ní Chlumčany byly na čele. Na podzim jsme u nich navíc vysoko prohráli, a tak bylo jasné, že nás nečeká jednoduchý zápas. Ale jako už mnohokrát jsme proti dobrému soupeři předvedli nadstandartní výkon a připravili tak o hosty o jarní neporazitelnost. Vyhráli jsme zaslouženě a první poločas patřil k tomu nejlepšímu, co jsme zatím na jaře předvedli.

Od úvodních minut zápasu jsme dobrým pohybem nedávali hostům prostor pro kombinaci a sami byli nebezpeční před brankou soupeře. Několik střel minulo branku, ale Bálkův přímý kop nikoli. Vyražený míč se dostal k Prchlíkovi, ale na jeho nabídku před brankou nikdo nedosáhl. Tvrdé souboje s hostující obranou i brankářem sváděl Šimáček. Po půlhodině byl u dlouhého autu Mourka rychlejší a důraznější než hostující brankář a hlavou nás poslal do vedení. To jsme i přes další příležitosti do poločasu nenavýšili.

Po přestávce nebyla hra tak plynulá, našich šancí ubylo, ale hosté si dál žádné nevytvářeli. Za celý zápas jsme je k přímému ohrožení naší branky nepustili. Defenziva celého týmu fungovala spolehlivě i po nepříjemném zranění Bálka, kterého nahradil Frýzek. Pojistit vedení mohli Robert Beneš či Linhart, ale branku netrefili. Druhý gól jsme přidali díky druhému střídajícímu hráči. Špírek si uvědomil, že ne všechno moudro světa pochází ze Sušice, linhartovsky si naběhl za Šimáčka a předložil krásný míč Chalupovy, který již neměl problém uklidit ho do prázdné branky. Nejlepším hráčem zápasu byl Robert Beneš, který důraznou, ale čistou hrou zcela ovládl střed hřiště.

Branky: J.Šimáček, O.Chalupa, rozhodčí Václav Červený, asistenti Ladislav Fanfule a Zdeněk Štěpán, delegát Vladimír Lešetický, ŽK  3:0, diváků 80

Sestava: P.Janda – L.Mourek, D.Staněk, P.Bálek (61. J.Frýzek), O.Musil – O.Chalupa, R.Beneš, R.Šiška, M.Prchlík, M.Linhart (70.M.Špírek) – J.Šimáček