Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Kdyně 2 : 1 (0 : 1)

29. Duben 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ve druhém domácím zápase v řadě jsme přivítali soupeře ze Kdyně. Trenér byl nucen udělat v sestavě několik změn a do hry jsme se snažili vložit více kreativity a kombinace. Ale především v prvním poločase to občas bylo na úkor bojovnosti a přímočarosti. Po poločase jsme se vrátili k jednoduchému fotbalu, který nám dosud přinášel úspěchy, a zaslouženě zápas otočili.

Hned v první minutě mohl ráz zápasu určit Špírek, ale sám před brankářem minul. Z velké převahy jsme si vytvořili množství šancí, ale v zakončení jsme byli nepřesní a zbrklí. V největší naší šanci trefil Šimáček břevno. A poté se opět potvrdilo otřepané nedáš, dostaneš. Hosté se v závěru poločasu poprvé dostali do našeho pokutového území a hned šli do vedení díky pohotovému zakončení Čáry.

Po důrazné poločasové domluvě jsme byli aktivnější a důraznější. Dlouho jsme však pouze nechávali vyniknout hostujícího brankáře. Ten se zaskvěl při hlavičkách Šimáčka a Frýzka či při střele Prchlíka. Změnu skóre přineslo až posunutí nejlepšího hráče zápasu Roberta Beneše do útoku. Hned z první akce na novém postu přesně našel Linharta, který ve skluzu vyrovnal. Robert byl na hrotu znát i nadále a dnes byl rozdílovým hráčem právě on. Vítězný gól zařídil kanonýr Linhart, který pohotově tečoval střelu Prchlíka a na další náš zápas nalákal do ochozů ještě více skautů, než jich bylo přítomno dnes. V závěru nás včasným vyběhnutím zachránil Landa a mohli jsme tak slavit posun na 4. místo v tabulce. Děkujeme fanouškům za skvělé fotbalové prostředí.

Branky: M.Linhart 2 – M.Čára, rozhodčí Doksanský, Liškutín, Petržílka, ŽK 1:2, diváků 80

Sestava: J.Landa – L.Mourek, J.Frýzek, D.Staněk, L.Černý – M.Špírek (90.L.Stulík), M.Prchlík (88.P.Janda), R.Beneš, R.Šiška, M.Linhart – J.Šimáček