Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Kralovice 4 : 2 (3 : 2)

12. Březen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Žichovice vstoupily do jarních odvet vítězně, když hostům z Kralovic, které se nacházejí až na samém okraji mapy, oplatily porážku z prvního kola. Na úvod soutěže viděli diváci poměrně kvalitní zápas, kterému nechybělo tempo, nasazení, ani krásné branky. Výhra domácích je vzhledem k průběhu zápasu zasloužená.

Do zápasu však lépe vstoupili hosté. Rychlým přechodem do útoku se dostávali k brance domácích, ale naštěstí nezvládali finální fázi. Přesto však na světelné tabuli, kterou si koupíme příští rok, svítil ve 12. minutě stav 0:1. Po dlouhém autu se míč odrazil k Bulínovi, a ten ho se štěstím dostal do sítě. Tím skončila převaha hostů a zbytek poločasu ovládli domácí. Dobře hrála záloha i Šimáček na hrotu. Vyrovnání zařídil precizním přímým kopem Linhart, po rohovém kopu se hlavou prosadil Jiřík a třetí gól přidal důrazný Šimáček. Další šance Musila či Chalupy zlikvidoval hostující brankář, při hlavičce Šimáčka mu pomohla tyč. Hosté však do přestávky snížili, Bulín dostal příliš prostoru na hranici šestnáctky a Janda se po jeho střele natahoval marně.

Po přestávce se hosté snažili o vyrovnání a po faulu Beneše kopali penaltu. Psychickou bitvu plnou výhružných pohledů vyhrál Janda a Chvostovi penaltu skvěle chytil. Poradil si i s následnou dorážkou. Hosté pak měli více ze hry, žichovičtí hrozili spíše z protiútoků. Definitivní razítko na výhru domácích dal Prchlík, který se dostal k dlouhému autu Mourka a trefil se přesně k tyči. V závěru jsme vítězství udrželi. Vedl k němu kolektivní zodpovědný výkon. Dařilo se novým hráčům (Prchlík, Černý, Staněk) a titul hráč zápasu spojený s finanční “odměnou” vyhrál kapitán Ondra Chalupa. Děkujeme:).

Branky: Linhart, Jiřík, Šimáček, Prchlík – Bulín 2, rozhodčí Chmelík, ŽK 0:1, diváků 66 platících

Sestava: P.Janda – L.Mourek, J.Jiřík (57.R.Šiška), D.Staněk, L.Černý – O.Musil, R.Beneš, O.Chalupa (93.M.Špírek), M.Prchlík (90.J.Landa), M.Linhart (73.J.Beneš) – J.Šimáček