Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Mýto 4 : 1 (3 : 0)

11. Červen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

V posledním domácím zápase jsme se chtěli s fanoušky rozloučit vítězstvím, a to se nám po velmi dobrém výkonu podařilo. Doma jsme naposledy prohráli loni v říjnu. Mýtu jsme dnes nedali žádnou šanci a od začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Otázkou tak nebylo, kdo vyhraje, ale spíš jakým skóre. Výsledek je pro hosty ještě milosrdný.

Hned v úvodu zahrozil Chalupa, ale jeho střelu ještě brankář Veselý vyrazil. Do vedení jsme tak šli až po hlavičce Šimáčka, kterého výborně našel Černý. Kombinační hrou jsme se dostávali k mnoha zakončením, bavili diváky a na rozdíl od minulého týdne jsme nějaké šance i proměnili. Špírek našel ve vápně Chalupu a ten se trefil nekompromisně pod břevno. Břevno naopak zachránilo hosty po hlavičce Jiříka. Krásný fotbalový moment předvedl Prchlík, který se utěšenou střelou z 25 metrů trefil přesně k tyči.

Po poločase ve velkém horku tempo hry mírně opadlo, přesto jsme přidali čtvrtý gól. Téměř stejně jako Prchlík se z dálky krásně trefil i Linhart. Vzápětí hosté z ojedinělé akce vstřelili čestný úspěch díky dorážce Šmída do odkryté branky. Další příležitosti jsme již nevyužili, ale zápas jsme bez problémů dotáhli do vítězného konce. Nejlepším hráčem byl Láďa Černý. Kromě dnešního výkonu si to zasloužil i tím, že jako jediný z obrany včetně brankáře si i přes porážku v Nepomuku udržel místo v základní sestavě. I to svědčí o nekompromisním přístupu trenéra Čakrta, který netoleruje žádné výkyvy ve výkonu :) . I díky tomu se mu podařilo dosáhnout historického bodového maxima klubu a překonat zisk legendami opředeného Karla Krejčího, kterému držíme palce, aby naopak dokázal překonat své zdravotní problémy.

Branky: J.Šimáček, O.Chalupa, M.Prchlík, M.Linhart, rozhodčí Žák, ZK 0:1, diváků 100

Sestava: J.Landa – O.Musil, R.Beneš, J.Jiřík, L.Černý – M.Špírek (77.L.Stulík), M.Linhart, R.Šiška, M.Prchlík, O.Chalupa – J.Šimáček (64.J.Beneš)