Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Tlučná 6 : 1 (1 : 1)

26. Březen 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

Tlučná už od příjezdu do Žichovic nevypadala jako beznadějně poslední tým soutěže. Elán z rozcvičky si mladý tým hostí přenesl i do zápasu. Ten jsme my nevyhráli díky fotbalovému umění a spoustě krásných akcí na jeden dotek. Rozhodující byla síla, důraz a standartní situace. Toho všeho se od nás diváci dočkali bohužel až po poločase. Pohledné kombinace snad přijdou v dalších zápasech :) .

Hosté byli od začátku rychlejší a rozhodně toho naběhali více než my. Odměnou jim byl po deseti minutách první gól Pauma. Nám se podařilo rychle vyrovnat. Na centr Šimáčka si naskočil Robert Beneš a hlavičkoval přesně. Zbytek poločasu přinesl naší upracovanou snahu o otočení skóre. Několik nadějných situací jsme si vytvořili, ale to hosté z Tlučné také.

Po přestávce jsme zjednodušili hru a začali více běhat a napadat rozehrávku Tlučné. Výsledek se dostavil téměř okamžitě. Jiřík a po něm Linhart byli nejdůraznější na malém vápně a zajistili nám dvoubrankové vedení. To vzápětí zdvojnásobily hlavičky Jiříka a Černého, který se trefil poprvé v našem dresu. Hosté mohli snížit, ale samostatný únik hostujícího útočníka skvěle vyřešil Landa. Nejhezčí moment zápasu přišel asi deset minut před koncem. Šimáček, který se již podílel na třech předcházejících gólech a nesklepával míče ani do stran, ani doprostřed, protože je většinou udržel, si 25 metrů od brány zpracoval míč, odstavil několik dotírajících protihráčů a jen tak mimochodem poslal míč do šibenice. O hráči zápasu tak už nikdo nepochyboval.

Branky: J.Jiřík 2, M.Linhart, R.Beneš, L.Černý, J.Šimáček – F.Paum, rozhodčí Chmelík, ŽK 2:1, diváků 70

Sestava: J.Landa – L.Mourek, D.Staněk, J.Jirík (79.L.Stulík), L.Černý – O.Musil, R.Beneš, R.Šiška, J.Beneš, M.Linhart (68. M.Špírek) – J.Šimáček (80.P.Janda)