Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Žihle 2 : 0 (1 : 0)

22. Duben 2017 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dalším domácím zápase jsme za nepříznivého počasí, ale na skvěle připraveném trávníku, přivítali vedoucí tým soutěže ze Žihle. Ten u nás nepotvrdil roli favorita hlavně proto, že jsme mu k tomu nedali možnost. Disciplinovaným výkonem a maximálním nasazením jsme si výhru jednoznačně zasloužili.

Úvod zápasu byl opatrný, ale postupem času se začaly rodit i šance, kterých bylo více na naší straně. Hosté se spoléhali na nákopy za obranu, ale jejich rychlé útočníky si naše obrana dirigovaná opět výborným Jandou pohlídala. Na druhé straně stál dvakrát tváří v tvář hostujícímu brankáři Šimáček. Poprvé byl úspěšnější Bláha, ale napodruhé Šimáček využil precizního pasu Linharta a dostal nás do vedení. V dalších šancích těsně minuli branku Linhart a Bálek, a tak jsme šli do šaten s jednobrankovým náskokem.

Ve druhém poločase jsme se soustředili na defenzivu, ale z rychlých protiútoků a standartních situací si vytvářeli množství příležitostí. Střely Linharta a Bálka z velké dálky byly nebezpečné, ale skončily mimo. Občas nám chyběl k zakončení krok, ale přesto jsme přidali pojistku. Musil našel naběhnutého Roberta Beneše, který se vyhnul ofsidové pasti a tvrdou střelou potvrdil naše vítězství. Titul nejlepšího hráče zápasu potvrdil Pavel Janda, který ve třech posledních zápasech, ve kterých nastoupil, neinkasoval. Gratulujeme :) .

Branky: J.Šimáček, R.Beneš, zápas s přehledem odřídil Michal Homr, kterému na čarách asistovali Martin Valenta a Stanislav Sladký, delegátem svazu byl pan Václav Havlík, ŽK 2:2, diváků 60

Sestava: P.Janda – L.Černý, D.Staněk, P.Bálek, L.Mourek – O.Musil, R.Šiška (52.M.Prchlík), J.Beneš, R.Beneš (90.J.Landa), M.Linhart (67.M.Špírek) – J.Šimáček