Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sušice – Žichovice 4 : 3 (3 : 0)

1. Duben 2019 | Publikoval | V rubice Aktuality

V dalším derby v řadě, tentokrát s přívlastkem záchranářském, jsme se představili za krásného počasí tak trochu paradoxně na umělé trávě. Zápas byl divácky atraktivní a dramatický až do konce, ve kterém byli bohužel pro nás šťastnější domácí.

První poločas na hřišti existovalo v podstatě jediné mužstvo, a to byli domácí. Byli pohyblivější a důraznější, což platí na všechny týmy, Žichovice samozřejmě nevyjímaje. Po půlhodině svítilo na ukazateli skóre 3:0 a nikdo se moc nemohl divit. Nejdříve se po naší chybě při bránění rohu hlavou trefil Kalný, pak po protiútoku do prázdné branky zakončoval Skála a po tečovaném přímém kopu nejlépe zareagoval Klíma.

Druhý poločas si oba týmy role vyměnili. Nám se najednou začalo chtít víc běhat a domácí se dostali pod tlak. Ten přinesl gólový efekt až po dvaceti minutách, kdy se pohotově prosadil Šperl. Kontaktní branku přidal čtvrt hodiny před koncem dobře hrající Chalupa. Vyrovnání zařídil střelou k tyči Beneš a do konce zápasu zbývalo zhruba deset minut. Během nich mohl skórovat Šperl, ale proti jeho střele se vytáhl domácí brankář Brož, stejně jako při přímém kopu Chalupy. V další velké šanci Musil těsně přestřelil a uhodilo tak na opačné straně hřiště. Protiútok domácích i s přispěním špatného defenzivního postavení hostů zakončil do prázdné branky Klíma. Sušice tak nakonec slavila vítězství v zápase, kterému by slušela spíše remíza.

Zápis k nahlédnutí  zde.